Technologie

Gebaseerd op Microsoft .Net

De kern van onze servertoepassingen is gebouwd op een .Net-platform. Het systeem is gebaseerd op best practices voor de ontwikkeling van schaalbare toepassingen. Zo bent u er zeker van dat het zich, naarmate u verder groeit, aan uw veranderende behoeften aanpast. Het .Net-framework zorgt er samen met Microsoft Silverlight tevens voor dat we een efficiëntere gebruikerservaring kunnen bieden, als desktoptoepassing of via de browser van de gebruiker.

Naast de web- en desktop-applicaties biedt Basware mobiele apps, voor zowel Apple IOS als Android. Hiermee heeft  de gebruiker altijd toegang  tot de informatie die er werkelijk toe doet. Ook zonder de installatie van de Basware apps, kan er mobiel gewerkt worden met de voor mobiele toepassingen geoptimaliseerde browserclient.

Gebouwd om schaalbaar te zijn, gebouwd om gebruikersvriendelijk te zijn

Het Open Network is gemaakt in Java en gebouwd op een Oracle-platform van . Het biedt de ondernemingen van vandaag de vrijheid om een breed spectrum van bestandsindelingen te hanteren en is gebouwd om schaalbaar te zijn voor de behoeften van miljoenen gebruikers.

Met onze anyERP-technologie kunnen we  integreren met alle moderne, vooraanstaande ERP-oplossingen, maar ook met de meeste oudere systemen. Sterker nog: bij elke implementatie die we de afgelopen 25 jaar hebben uitgevoerd, hebben we onze oplossingen geïntegreerd in het bestaande ERP-landschap van al onze klanten. Dit betekent dat u ervan op aankunt dat uw B2B Cloud-oplossing naadloos aansluit op uw huidige en toekomstige systemen.

Het resultaat is een oplossing die perfect aansluit op de uitdagingen van de transacties tussen bedrijven van vandaag en die een solide platform voor uw toekomstige groei biedt.

Het Basware Network is specifiek ontworpen om een robuuste, schaalbare, toegankelijke oplossing te bieden voor elk formaat bedrijf.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 

De Basware Network video