Trainingen

Toegespitst op uw manier van werken en uw geïmplementeerde oplossingen, zorgen onze uitgebreide trainingen ervoor dat de juiste mensen beschikken over de nodige kennis om het maximale uit de B2B Cloud te halen. U zal hierdoor een een organisatiebrede werkmethode ontwikkelen, zodat het aantal menselijke fouten wordt verminderd. Dit leidt tot maximale kostenbesparingen en een snelle ROI (return on investment).

Voor hoogopgeleide gebruikers, zoals procesontwikkelaars, kunnen specifieke geavanceerde trainingen worden georganiseerd. Deze trainingen geven een dieper inzicht en begrip van de oplossing, wat uw ROI nog hoger maakt doordat uw organisatie snel zelfredzaam wordt.

Trainingen worden afgestemd op de behoeften van de gebruikers, zoals bv. zelfstudie cursussen die eenvoudig toegankelijk zijn, een breed scala van onderwerpen waaronder Purchase-to-Pay, e-facturatie en factuurautomatisering. Er is ook de mogelijkheid om de trainingen op een permanente basis aan te bieden zodat nieuwe medewerkers vanaf hun eerste werkdag kunnen werken met het systeem.

Belangrijkste voordelen

  • De trainingen van Basware zijn toegespitst op zowel de oplossing als uw belangrijkste bedrijfsprocessen en -praktijken
  • We bieden trainingen op verschillende gebruikersniveaus zodat de juiste mensen de correcte vaardigheden leren
  • Met de aangepaste training verloopt het project soepel en kan het de waarde die u ervan verwacht sneller opleveren
  • Nieuwe medewerkers kunnen snel aansluiting vinden

Hoe beter u uw B2B-oplossing kent, hoe beter deze voor u werkt. Het resultaat? Maximale kostenbesparingen en snel rendement op de investering. Daarom maakt Basware Education Services integraal deel uit van alles wat we doen.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 

De Basware Network video