Open voor iedereen

Wij zijn ervan overtuigd dat als bedrijven en personen eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen, er nieuwe kansen ontstaan waar iedereen van profiteert. 

Via het Basware Network brengen we handelspartners dichter bij elkaar. Grenzeloze zakenrelaties vormen de basis voor groei en vernieuwing.

Open netwerk: ruim tien jaar werken wij aan het grootste open handelsnetwerk ter wereld. Daarmee plukken u, uw klanten, uw leveranciers en uw partners de vruchten van 'connected commerce'. 

Gemeenschappelijk doel: wij hebben hetzelfde doel als onze klanten en onze partners. Door middel van gebruikersgroepen, User Experience-evenementen en betrokkenheid bij onze samenleving tillen wij de relatie tussen klanten en partners naar een hoger niveau. En dat brengt u nieuwe kansen om waarde te creëren.

Onmiddellijke samenwerking: dankzij onze slimme hulpmiddelen en toonaangevende productinnovaties werken uw werknemers beter samen, deelt u informatie onmiddellijk met uw handelspartners en sluiten uw leveranciers zich eenvoudig aan op het Basware Network.

Wij brengen vooruitstrevende groepen bij elkaar die best practices uitwisselen. We helpen ze nieuwe kansen te ontdekken op het toegankelijkste commerce-netwerk van de wereld.

Het Basware Network blijft groeien. Steeds meer organisaties sluiten zich aan en steeds meer mensen doen mee. Bedrijven kunnen dus een steeds groter netwerk bereiken.

Via de Experience-evenementen van Basware ontmoet u gelijkgestemden en geeft u uw bedrijfsresultaten een boost. 

Description: 

 

Oplossingen en diensten
Beter inkopen, beter verkopen