Vertrouw op de marktleider

Pionieren zit ons in het bloed. Wij verleggen grenzen om bedrijven, hun leveranciers en hun klanten dichter bij elkaar te brengen. Zo streven we naar winstgevende relaties.

We zijn trendzetters in technologie. Door een optimalisatie van inkoop- en verkoopprocessen te combineren met de allernieuwste betaalmethoden helpen wij bedrijven betere resultaten te boeken.

Onze visie op de toekomst: automatisering van best practices is pas een begin. Basware wil het grootste open netwerk voor bedrijven creëren. Daarmee helpen we u nieuwe connecties te maken, zaken doen en nieuwe waardeketens te genereren.

Oplossingen innoveren: onze innovatie zorgt voor een radicale verbetering van de manier waarop bedrijven bestellen, factureren, betalen en betalingen ontvangen. We versnellen en vereenvoudigen de verwerking van facturen, betalingen en bestellingen. Zo optimaliseren we uw cashflow en die van uw handelspartners.

Ongeëvenaard erfgoed: van bij de oprichting in 1985 zijn we wereldwijd marktleider in Purchase-to-Pay-automatisering. Meer dan 1,2 miljoen mensen in ruim 2500 internationale organisaties gebruiken onze oplossingen. We hebben een uitgebreid netwerk van partners in meer dan 100 landen. Hierdoor hebben we alle ervaring in huis om u te helpen slagen.

Toonaangevende technologie: alle oplossingen van Basware draaien op het Alusta platform. Het combineert de nieuwste technologieën voor cloudservices, social media en mobiel gebruik met slimme analyses. Het laat klanten toe om snel, eenvoudig en voordelig Purchase-to-Pay- en Order-to-Cash-processen te ontwikkelen, te implementeren en te gebruiken. 

Basware en MasterCard slaan de handen in elkaar om de manier waarop bedrijven betalen en betaald worden te transformeren

Description: 

 

Oplossingen en services

Beter inkopen, beter verkopen, connected commerce.