Optimaliseer uw investering met training van Basware

Body: 

Wij vinden het belangrijk dat u als klant het maximum haalt uit uw Basware-oplossingen. Met Basware Education Services profiteert u van de best practices en onze Purchase-to-Pay proces expertise, gebaseerd op 25 jaar ervaring met ruim een miljoen gebruikers in meer dan 60 landen. Dankzij deze kennis en ervaring, kunnen we u praktisch en tijdig adviseren voor een optimale automatisering.

Onze professionele trainers combineren hun kennis van de Basware-oplossingen en inzicht in best-practice financiële processen met de nieuwste trainingstechnieken en -strategieën. Onze trainers zijn zeer vaardig en hebben een passie voor het bieden van persoonlijke en uitzonderlijke klantenservice.

Training op maat

Basware Education Services biedt een uitgebreide reeks trainingsmogelijkheden voor onze purchase-to-pay-oplossingen, van beginnerstrainingen tot gepersonaliseerd advies voor eindgebruikers.

U kan onze training aan uw eigen wensen en noden aanpassen, zoals on-demand computercursussen die incidentele gebruikers stap voor stap wegwijs maken in de meest voorkomende taken.

Onze training consultantskunnen ingezet worden in projectteams om change management expertise aan te bieden tijdens de kritieke eerste fases van de implementatie. Onze opleidingen zijn wereldwijd in meerdere talen beschikbaar.

Voor ervaringsdeskundigen, zoals procesontwikkelaars, zijn er geavanceerde cursussen beschikbaar. Deze bieden meer inzicht in de oplossingen zodat uw rendement op investering door eigen kennis hoger wordt. Business Consultants bieden het Education Services-team additionele ondersteuning wanneer een mogelijke herinrichting van het financiële proces nodig is, zoals bij een consolidatie naar een (wereldwijd) shared service center.

Voordelen van Basware-training

Wil u starten met uw Basware-oplossing, uw flexibiliteit verhogen of sneller wereldwijd implementeren? Ons team professionals staat voor u klaar. Onze opleidingen bieden u meer kennis over de Basware oplossingen. Uw voordelen:

  • Snelle, soepele implementatie van onze oplossingen
  • Aanzienlijke besparingen, nu en later
  • Verbeterde meetgegevens van procesefficiëntie
  • Grotere gebruikerstevredenheid en -adoptie
  • Betere rendement op investering 

Basware-training - ons aanbod

De trainingen bestaan uit drie niveaus, voor alle soorten gebruikers. Het eerste niveau is Administration, gericht naar de beheerder(s) van de oplossing. Het tweede is Professional en biedt purchase-to-pay-professionals meer kennis over het beheren en verwerken van facturen, inkooporders, kosten e.d. Het derde is Personal, toegespits op de eindgebruikers in het bedrijf.

We bieden een volledige reeks opleidingen voor onze oplossingen:

  • Crediteurenautomatisering
  • Inkoop
  • Reis- en onkostenbeheer
  • Basware Network

Een Basware-training bestaat uit twee fases, net zoals het te volgen traject bij de klant: de initiële implementatie en de lopende activiteiten.

De implementatiefase omvat:

Beginnerstraining voor de projectteams
Training voor omgevings- en acceptatietesten
Diepgaande training voor Key-users
Beginnerstraining voor eindgebruikers

De fase lopende activiteiten omvat:

Training over versie-upgrades
Klantspecifieke training gericht op het maximaliseren van de waarde en het gebruik
Groepsopleidingen voor meerdere klanten tegelijk

TRAINING and EDUCATION articles from the Basware knowledge center