Basware neemt P2P solution provider Verian over

vr, 01/04/2016 - 15:12

Text: 

Erembodegem – Basware heeft Verian overgenomen, een cloudbased solution provider binnen de snelgroeiende purchase-to-pay-markt. Met de overname versterkt Basware zijn marktpositie in de Verenigde Staten en ondersteunt het Basware’s strategie om de omzet van cloudbased diensten verder uit te bouwen. Verian voegt additionele, cloudbased klanten en e-procurementmogelijkheden aan het portfolio van Basware toe. Door de overname kunnen Verian-klanten gebruikmaken van de kracht van het Basware Network alsmede de beschikbare financiële diensten.

Verian, opgericht in 1998, is gevestigd in Charlotte (North Carolina). “Verian past naadloos in de strategie van Basware, zowel qua cloud-focus als cultuur”, zegt Esa Tihilä, CEO van Basware. “De overname versterkt Basware’s verkoopmomentum in de Verenigde Staten en er komen nieuwe klanten bij. De e-procurementmogelijkheden zullen bijdragen aan de bedrijfsgroei. Verian heeft een belangrijke positie in de markt met hun 100% cloudgebased purchase-to-pay-oplossingen. Dit wordt onderstreept door een jaarlijkse organische omzetgroei van meer dan 40% . Samen zullen we er zorg voor dragen dat onze klanten eenvoudig goederen kunnen afnemen en betalen. Dit alles zonder tussenkomst van papier en op een kostenefficiënte manier.”

“We zijn zeer blij met de waarde die Basware en Verian  aan onze klanten en de markt kunnen aanbieden”, vult Tesheen Dahya, CEO van Verian Technologies aan. “De oplossingen van zowel Basware als Verian vullen elkaar aan. Hiermee bieden we onze klanten nu het meest begrijpelijke purchase-to-pay- en commerciële netwerk met bijbehorende financiële diensten dat wereldwijd beschikbaar is.”

Over Basware

Basware is de toonaangevende leverancier van ‘networked’ purchase to pay, e-invoicing- en innovatieve financieringsoplossingen. Het commerce- en financing-netwerk verbindt wereldwijd bedrijven in meer dan 100 landen. Basware heeft het grootste open zakelijke netwerk ter wereld waardoor een goede samenwerking tussen de verschillende partijen, ongeacht de bedrijfsgrootte, ontstaat. Door het vereenvoudigen van stroomlijnen van financiële processen kunnen organisaties het maximale uit hun bedrijfsactiviteiten halen. Wereldwijd kunnen zowel kleine als grote organisaties aanzienlijke kostenbesparingen realiseren, flexibele betalingsvoorwaarden opstellen en een grotere efficiency behalen. Hierdoor ontstaat ook een verbeterende relatie met leveranciers. Voor meer informatie bezoek www.basware.be. 

Volg Basware op Twitter via @BaswareBelgium en @Basware. Voor het laatste nieuws is Basware ook te vinden op LinkedIn, Facebook en de blog. Schrijf je hier in om via een nieuwsbrief van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

From the Basware Blog
See more blogs