Basware Network passeert 100 miljoen netwerktransacties

ma, 26/10/2015 - 22:24

Text: 

Erembodegem - Basware heeft wederom een recordgroei gerealiseerd met 100 miljoen jaarlijkse elektronische factuur- en inkoopordertransacties die via het Basware Network zijn ontvangen en verzonden. Basware Network is het grootste, open zakelijke netwerk ter wereld. Deze mijlpaal geeft het succes van Basware’s toewijding weer om bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun financiële activiteiten.

Al meer dan tien jaar is Basware de drijvende kracht achter een snelgroeiende, zakelijke omgeving die is ontworpen om e-invoicing- en e-orderingnetwerken over de hele wereld met elkaar in verbinding te brengen. Vandaag de dag verbindt het Basware Commerce Netwerk meer dan 200 B2B-netwerken waardoor bedrijven naadloos zaken met elkaar kunnen doen. De voordelen van de interoperabiliteit tussen netwerken om het adoptieproces van e-invoicing te versnellen, zijn evident. Met het netwerk kunnen elektronische facturen tussen overheden, bedrijven en leveranciers worden ontvangen en verzonden waardoor een verbeterde cashflow en een stabiele economie ontstaat. Hoewel de groeicijfers voor e-invoicingadoptie in de afgelopen jaren ongeveer 20 procent bedragen, zullen de recente verplichtingen van de Europese Unie en de Verenigde Staten voor B2G (Business To Government) de e-invoicingadoptie versnellen.

“Het Basware Network is de makkelijkste manier om zaken te doen. Het helpt bij het uitbreiden van je business en het beheren van je cashflow. Een goed voorbeeld van de kracht van ons open netwerk is Basware Financing Services, een dienst die van toegevoegde waarde is voor bedrijven binnen het Basware Network. Dit kan het creëren en initiëren van een nieuwe betalingsprogramma betekenen, het opzetten van dynamische kortingen of het financieren van je vorderingen. Via het Basware Network kunnen organisaties betalingen doen of innen zoals de cashflow het bepaalt”, aldus Esa Tihilä, CEO van Basware.

In aanvulling op bedrijven plukken overheden de voordelen van een ‘connected commerce’ en verplichten e-invoiceadoptie. Door papierloos te werken, kunnen overheden hun factuur- en betalingsprocessen aanzienlijk versnellen. Dit sneller bewegende kapitaal heeft grote impact op de economie zoals de handel en het Bruto Binnenlands Product”, vervolgt Tihilä. “Vooruitdenkende overheden en bedrijven over de hele wereld implementeren e-invoicing als een manier om hun cashflow te verbeteren, soepele betalingscycli te realiseren en een betere relatie tussen afnemer en leverancier binnen de supply chain op te zetten.”

Het Basware Network is voor iedereen toegankelijk. Vandaag de dag brengt het netwerk één miljoen bedrijven en overheden met elkaar in contact in meer dan honderd landen. Omdat het netwerk bestaat uit meer dan tweehonderd andere netwerken, kunnen klanten van het ene netwerk elektronische facturen sturen naar klanten van een ander netwerk (en vice versa). De mogelijkheid om te roamen is nog een extra reden waarom open netwerken (zoals het Basware Network) sneller groeien dan gesloten netwerken.

Over Basware

Basware is de toonaangevende leverancier van purchase-to-pay- en e-invoicing-oplossingen. Door het vereenvoudigen en stroomlijnen van de belangrijkste financiële processen stelt Basware organisaties in de gelegenheid het maximale uit hun werkzaamheden te halen. Basware Network verbindt klanten en leveranciers met elkaar waardoor er een makkelijke samenwerking tussen de verschillende partijen plaatsvindt – ongeacht de bedrijfsgrootte. Via het Commerce Network krijgen bedrijven beter inzicht in hun bedrijfsuitgaven, is er meer efficiency en ontstaat een optimale relatie tussen klanten en leveranciers. Met Basware kunnen organisaties een volledig nieuwe manier van in- en verkopen introduceren wat kostenbesparingen oplevert en een verbeterde cashflow met zich meebrengt.

Ontdek hoe Basware transacties vereenvoudigt en zakendoen vergemakkelijkt op www.basware.nl. 

www.twitter.com/basware

www.facebook.com/BaswareCorporation

www.linkedin.com/company/basware

From the Basware Blog
See more blogs