Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Basware is toegewijd om verantwoordelijk te werk te gaan in alle economische, sociale en omgevingsactiviteiten. Onze economische groei geeft waarde aan onze aandeelhouders waarbij we ook onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheden opnemen.
Vanuit maatschappelijk oogpunt bevorderen onze oplossingen het verminderen van kantoorafval en vergemakkelijken de overgang naar een papierloos kantoor. Ons hoofdkantoor in Espoo in Finland ontving hiervoor in 2003 de 'Green Office Certificate' van het Wereld Natuur Fonds.

Basware bevordert ook een gezonde balans tussen werk en familie, en steunt haar personeel in loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei. Onze sociale verantwoordelijkheid reikt verder dan alleen de eigen organisatie.

In 2012 ondersteunde Basware:

Plan
Dankzij Plan, een non-profit organisatie ondersteunen wij kinderen in ontwikkelingslanden.

WWF: Red de Batlische Zee
Basware ondersteunt het WWF in het natuurbehoud in de Baltische Zee.

The Association of the Friends of the University Childrens’ Hospital in Finland
Basware steunt The Association of the Friends of the University Childrens’ Hospital in Finland, in het bijzonder de afdeling hartaandoeningen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt bij Basware gedreven door een hoge bedrijfsethiek, bedrijfswaarden en wetgeving. Als lid van de wereldwijde maatschappij is Basware niet alleen verantwoordelijk voor haar aandeelhouders maar ook voor klanten, medewerkers en gemeenschappen met wie het bedrijf zakendoen.

Right sidebar blocks: