Carrière

Overweeg dan om bij Basware te komen werken, gekend als de beste leverancier wereldwijd van Electronic Invoice Presentation and Payment solutions in 2011 door het tijdschrift Global Finance, door Software Magazine gerangschikt als een van de Top 200 softwarebedrijven wereldwijd en gerangschikt in de Top 100 Europese softwarebedrijven in de Truffle 100.

Bij Basware is het ontwikkelen van talent en een werkomgeving waar de nadruk ligt op moed en een positieve houding belangrijk.

Als leverancier van software-oplossingen begrijpen we dat het harde werk en de toewijding van onze medewerkers cruciaal is in onze zakenrelaties. Gemotiveerde en competente medewerkers zijn de hoeksteen van het succes van onze organisatie.
Continue verbetering van de vaardigheden naast progressieve recruitment en het creëren van een productieve en aangename werkomgeving zijn de belangrijkste prioriteiten in het personeelsbeleid van Basware.

De basis van het personeelsbeleid van Basware zijn 4kernwaarden, die de manier waarop we werken en het soort gedrag dat we aanmoedigen reflecteren:

  • Prestatiegericht
  • Professioneel
  • Respectvol
  • Moedig

Bekijk onze openstaande vacatures.

Basware is een innoverend, toekomstgericht bedrijf waar gedreven mensen hun ambitie kunnen waarmaken. We zijn steeds op zoek naar enthousiast nieuw talent om actief mee te bouwen aan het succes van ons bedrijf en de kwaliteiten van onze oplossingen. Zin in een boeiende job met uitdagende projecten in international teamverband?

Right sidebar blocks: