Mobile

Mensen zijn steeds in beweging, we reizen veel en zijn actief in verschillende tijdzones. Waarschijnlijk zal het niemand verbazen dat de grootste vertragingen in de afhandeling van inkomende facturen en aankoopaanvragen worden veroorzaakt door late goedkeuringen, wat leidt tot gemiste kortingen, kosten voor laattijdige betaling of zelfs verstoringen in de supply chain.

Basware Mobile zet het purchase-to-pay proces in beweging, door het controleren en goedkeuren van inkomende facturen en aankoopaanvragen altijd en overal mogelijk te maken, uiteraard via een veilige verbinding. Hierdoor kunnen beslissingen snel en op elk moment genomen worden met een tablet, smartphone of ander mobiel apparaat.

Mobile versnelt het proces

Door het proces rondom het controleren en goedkeuren van het factuur- en aankoopaanvraagproces mobiel beschikbaar te maken, blijft de cyclus in beweging. Met toegang tot hoofdgegevens, regelgegevens, boekingsdata tot en met elektronisch weergave van de originele factuur, is het controleren en goedkeuren van aanvragen en facturen ook eenvoudig en gemakkelijk mobiel te regelen.

Voordelen van Basware Mobile

Mobiele toegang tot het purchase-to-pay proces biedt u:

  • 24/7 mobiele toegang waardoor vertragingen verdwijnen en productiviteit stijgt;
  • Samenwerkingsprocessen met snelle queries en volleidge audit trails;
  • Volledig inzicht in factuurverwerking en het vorderingsproces;
  • Ononderbroken controle op de uitgaven;
  • Toestel onafhankelijkheid via web of native applicaties.
Right sidebar blocks: 

Aanbevolen links