Analytics

Basware Analytics - een revolutionaire rapportageoplossing waarmee uw medewerkers beter KPI’s beheren en tot een betere financiële besluitvorming komen.

Hoe controleer en beheer ik beter de? Hoe verban ik ballast en onkosten uit mijn processen? Hoe beheer ik proactief cashflow en werkkapitaal?  Hoe bouw ik meer flexibiliteit in zodat ik me van de concurrentie onderscheid en meer winst maak? Zaken die u zich ongetwijfeld wel eens afvraagt...

Een betere zichtbaarheid in hun Purchase-to-Pay-processen, is voor veel organisaties het antwoord. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Verspreidde gegevens, niet op elkaar afgestemde processen en verouderde rapportageoplossingen veroorzaken compatibiliteitsproblemen, een gebrekkig zicht op de complete cyclus en het ontbreken van onderlinge samenwerking.

Basware Analytics lost het op.

Basware Analytics is een nieuwe rapportageoplossing die specifiek ontworpen is voor Purchase-to-Pay en geeft een breder zicht op het complete Purchase-to-Pay-proces. Deze oplossing levert handige inzichten waarmee gebruikers hun financiën proactief beheren, besparingspotentieel opsporen en inkoopprocedures bewaken. Gevolg: betere grip op de cashflow, sluitende processen en betere relaties met leveranciers.

Zo gaan we te werk:

Purchase-to-Pay-proces van begin tot eind – nmiddellijk een compleet zicht op alle Purchase-to-Pay transacties maakt het eenvoudiger om bedrijfsbreed kostenbesparingen te ontdekken en geeft u inzicht in hoeveel, wanneer en aan wie er wordt uitgegeven.

Praktisch inzicht in prestaties - visueel aantrekkelijke, interactieve rapporten en interfaces waarmee gebruikers KPI’s eenvoudig en proactief beheren, problemen leren herkennen, oorzaken identificeren en herstelacties uitvoeren in de hele Purchase-to-Pay-cyclus.

Overal en altijd eenvoudig inzicht -ongekende gebruiksvriendelijkheid waardoor gebruikers gemakkelijk ad-hocrapporten maken en de informatie via een browser of tablet delen met collega’s.

Eenvoudig te implementeren, snel rendement

Basware Analytics is een rapportagepakket waarmee u meteen aan de slag kunt. Het is eenvoudig en snel te implementeren en biedt direct rendement. In tegenstelling tot bestaande BI-oplossingen, vereist het geen intensieve IT-betrokkenheid. Finance- en inkoopmanagers kunnen bestaande rapportagemogelijkheden versterken en verbreden. Het inzicht in uw Purchase-to-Pay-processen, levert u een direct concurrentievoordeel op.

Right sidebar blocks: 
WEBINAR RECORDING: Basware Analytics for Purchase-to-Pay

This webinar will explore the types of metrics and key-performance indicators (KPIs) being used by forward-thinking organizations to drive P2P excellence, whether quantitative, financial, directional or practical.

The webinar is presented in English.

Lees meer over Basware Analytics in ons factsheet
Meer informatie

Boek een persoonlijke online sessie