Eenvoudige controle met volledige compliance

Met InvoiceReady zijn al uw inkoopfacturen gearchiveerd en online toegankelijk. Daarnaast kunt u, als u ook declaraties, contracten en inkooporders elektronisch verwerkt, deze documenten direct archiveren en koppelen met de inkomende facturen, om zo een nog completer en samenhangend geheel te krijgen. U kunt eenvoudig door het archief bladeren voor volledig inzicht in al uw facturen en factuurgerelateerde documenten. Al uw andere crediteurendocumenten zijn ook rechtstreeks beschikbaar, veilig opgeslagen en eenvoudig te beheren. Met de service van permanente archivering hebt u de mogelijkheid om eenvoudig te voldoen aan de lokale wettelijke eisen.

Belangrijke functies voor wet- en regelgeving

InvoiceReadyTM bevat een groot aantal functies die u helpen aan veiligheids-, controle- en wettelijke eisen te voldoen, zoals:

  • Functionaliteit voor het raadplegen van gearchiveerde facturen, metagegevens, controletrajecten en aanverwante bestanden
  • Naleving van wettelijke opslagvereisten overal ter wereld
  • Een intuïtieve webinterface voor eenvoudig zoeken naar factuurgegevens;
  • Flexibel beheer van gebruikersrechten – volledige controle over het aantal gebruikers en wat ze kunnen zien en doen
  • Ondersteuning van belastingberekeningen
  • Volledige persoonlijke verantwoordelijkheid en procestransparantie

Transformeer uw inefficiënte papierwinkel tot een veilig en eenvoudig elektronisch archief waar u overal en altijd toegang tot hebt.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft verschillende oplossingen voor verschillende bedrijven. We helpen u graag.

Icon: 
Klant succes

BESTSELLER shows its style with advanced financial automation