Ingebouwde workflow voor best practice factuurverwerking


Factuurinvoer

Al uw facturen komen rechtstreeks vanaf leveranciers als e-facturen of via onze Scan & Capture service in het systeem, zodat u gegevens niet langer handmatig hoeft in te voeren en u kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Facturen doorsturen

Facturen worden automatisch naar de juiste mensen doorgestuurd voor controle en goedkeuring, waardoor de complexiteit van een papier proces wegvalt en kostbare tijd en mankracht vrijkomen. De workflows garanderen dat facturen volgens de goedkeuringsrechten en regels van uw organisatie worden afgehandeld.

Het boeken en controleren van facturen

Het boeken wordt eenvoudiger, sneller en flexibeler, en is op elk moment tijdens de circulatie mogelijk. U hoeft alleen maar de juiste rekening of kostendrager te selecteren en het juiste BTW-tarief wordt automatisch berekend.

Goedkeuring

InvoiceReady verzendt automatisch een e-mail naar de goedkeurder om te laten weten dat er nieuwe factuurgerelateerde taken klaarstaan. Door de weblink in de e-mail te volgen, kan de gebruiker inkoopfacturen, reisplannen, onkostendeclaraties, contracten en inkoopaanvragen direct controleren en goedkeuren.

Archiveren

Alle facturen, declaraties, reisplannen, contracten en inkoopopdrachten worden opgenomen in het elektronische archief.
Dit elektronische archief kan worden gebruikt om snel en effectief de juiste documenten te kunnen vinden. Al uw crediteurendocumenten zijn overal en altijd beschikbaar, zijn veilig opgeslagen en eenvoudig te beheren. Met de service voor permanente archivering voldoet u aan alle lokale wettelijke eisen.

Integratie

Na goedkeuring en correcte boeking worden de transacties automatisch naar uw ERP of financiële systeem geëxporteerd voor betaling. InvoiceReady bevat een breed bereik van vooraf gedefinieerde standaard ERP-interfaces. Als de integratiemogelijkheden van uw ERP-systeem afwijken van deze standaardindelingen, kunnen we de InvoiceReady interface zodanig aanpassen dat een effectieve samenwerking met uw systeem alsnog kan worden gerealiseerd.

 

Geautomatiseerde workflow – voor al uw facturen

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 
Klant succes

BESTSELLER shows its style with advanced financial automation