Kies vandaag nog de perfecte oplossingvoor uw groeiende onderneming

Body: 

Als uw onderneming groeit, groeit het aantal leveranciers, facturen en andere transacties mee. De oplossingen van Basware helpen u uw financiële processen te optimaliseren om zo meer inzicht in uw cashflows te krijgen en uw werkkapitaal efficiënter en beter te beheren. Zo kunt u zich volledig richten op de groei van uw bedrijf.

Solide financiële processen als basis voor zakelijke groei

Groei brengt extra druk met zich mee om de financiële workflows goed te beheren. Hoewel uw groeiende onderneming waarschijnlijk niet dezelfde operationele complexiteit van een grote multinational heeft, telt ook voor u elk verloren uur. Gebrekkige financiële processen zijn een verspilling van tijd, middelen en cash, en brengen bovendien de relatie met uw klanten en leveranciers in het gedrang. Hoe sneller een onderneming automatisering omarmt en overstapt op een elektronisch factureringsproces, hoe meer tijd en geld er kan worden bespaard. Tijd en financiële middelen die u weer in verdere groei kunt investeren.

Aanbevolen literatuur:

7 Hacks for Business Growth: Besteden uw medewerkers buitensporig veel tijd aan het invoeren van gegevens, opvolgen van facturen en corrigeren van fouten? In dit e-book vindt u tools en strategieën die u helpen grip op de financiële processen van uw groeiende bedrijf te krijgen én te behouden.

Download het e-book

Geoptimaliseerde financiële processen leveren meteen voordeel op

  • Geef medewerkers meer tijd voor werkzaamheden met toegevoegde waarde: Verspil geen tijd meer met het invoeren van gegevens en opvolgen van facturen. Richt u in plaats daarvan alleen op de eventuele uitzonderingen en de verdere groei van uw bedrijf.
  • Betaal facturen op tijd: Een geautomatiseerde crediteurenadministratie biedt vanaf één centrale plek inzicht in de status van alle facturen, zodat u kunt garanderen dat facturen altijd op tijd worden betaald.
  • Zorg voor beter cashflowbeheer: Als u duidelijk ziet wanneer welke facturen moeten worden betaald, kunt u uw cashpositie beter beheersen.
  • Verbeter uw relatie met leveranciers en klanten: Als uw financiële processen vlot verlopen, moeten leveranciers u geen aanmaningen sturen en moet u dat ook niet bij uw klanten doen.
  • Meer grip op uitgaven: Via een elektronisch inkoopproces kunnen medewerkers producten op contractbasis inkopen bij de leveranciers van uw voorkeur, kunnen cost center-managers uitgaven beter beheren en zijn de cashflowvereisten al zichtbaar voordat de factuur binnenkomt.

InvoiceReady, de purchase-to-pay-oplossing voor groeiende ondernemingen

Basware InvoiceReady is een volledige purchase-to-pay-oplossing in de cloud. De oplossing is snel te implementeren, gemakkelijk te beheren en moduleerbaar naarmate uw bedrijf groeit. Ontvang uw facturen voortaan elektronisch en haal voordeel uit een verdere automatisering van uw crediteurenadministratie door facturen automatisch te koppelen aan opdrachtbonnen en betalingsregelingen. InvoiceReady omvat daarnaast digitale archivering, elektronische inkoop (e-procurement) en onkostendeclaratiebeheer.

Watch a demo:
Demo: InvoiceReady transfer for payment – invoice transferring has never been faster
Demo: InvoiceReady order matching – order matching has never been easier
Demo: InvoiceReady procurement – controlling spend made easy
Demo: InvoiceReady mobile – invoice processing on the move 

Read the factsheet >>

InvoiceReady case studies:
Case study: Tuna Entreprenad frees up staff with InvoiceReady
Case study: F-Secure gains real-time visibility of invoices with InvoiceReady

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Scan uw papieren facturen met Basware CloudScan

Laat uw medewerkers factuurgegevens niet langer handmatig invoeren. Zo kunnen ze zich beter op de echt nuttige zaken concentreren. CloudScan is een flexibele oplossing voor gegevens op papier. De facturen scannen en valideren, zo eenvoudig is het.

Enkele voordelen van Scan & Capture:

  • Medewerkers hebben meer tijd voor werkzaamheden met toegevoegde waarde
  • Minder fouten
  • Beter inzicht in de cashflow

Meer informatie:
Informatieblad: Informatieblad Scan & Capture

of neem contact met ons op

PDF e-Invoice: de handige oplossing voor het versturen van e-invoices

Vragen uw klanten elektronische facturen? Dan bieden wij een snelle en eenvoudige oplossing: Basware PDF e-Invoice is een handige oplossing voor het versturen van e-invoices. Deze bijzonder veelzijdige service is geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen. PDF e-Invoice vereist geen integratie of aanvullende IT-middelen. Of e-mails nu worden gegenereerd door uw factuursysteem of verzonden vanaf een desktop, PDF e-Invoice zet ze om in e-invoices die rechtstreeks naar de klant worden gestuurd. De ideale service voor kleine en grote aantallen facturen.

Meer informatie:
Informatieblad: Basware PDF e-Invoice
e-book: Kennismaking met e-invoicing

Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel nu.

Knowledge center title: 
U vindt meer over Basware-oplossingen voor de KMO in het Kenniscentrum