E-SUPPLY

Vergeet bestandsformaten en op maat gemaakte point-to-point verbindingen! Basware e-Supply vergemakkelijkt kostenefficiënte en foutloze communicatie met een enkel toegangspunt voor al uw berichten in de toeleveringsketen. Het is een oplossing op maat van uw behoeften: een platform voor het uitwisselen van elektronische handelsdocumenten op een uniforme manier, ongeacht de connectiviteits- of IT-mogelijkheden van uw partner.

De meest voorkomende berichttypes:

 

  • Bestelling
  • Bestelbevestiging
  • Leveringsnota (Dispatch advice)
  • Factuur
  • Online archief

 

Het Basware e-Supply platform is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke webinterface of kan volledig geïntegreerd worden met uw back-office systeem of ERP-pakket. Tijdens de opstartfase ontwikkelen we een aangepast programma om uw handelspartners aan te sluiten op Basware e-Supply. Elke handelspartners ontvangt de nodige aandacht en ondersteuning om een snelle en gemakkelijke aansluiting te verzekeren. Basware voert de roll-outs uit naar zowel grote als kleine leveranciers, en dit binnen strakke deadlines. Hoe meer handelspartners aangesloten op het platform, hoe groter de besparingen.

Ontvang en vestuur aankoopberichten elektronisch van en naar uw handelspartners. Wissel gemakkelijk en efficiënt orders, orderbevestigingen, verzendnota's en facturen uit voor een snellere en accurate aankoop en verkoop.