Basware Portal

Elektronische facturen verzenden naar uw klanten is vanaf nu heel eenvoudig – ongeacht hun formaat of hun mogelijkheden voor factuurverwerking. Met de Basware Portal krijgt u meer inzicht in facturen, bespaart u geld en verbetert u de communicatie. Het belangrijkste voordeel: gebruik van papier en printers behoort tot het verleden.

Veilig en eenvoudig in gebruik

Met de Basware Portal for Receiving-module worden e-invoicese eenvoudig en veilig aan uw klanten aangeboden via de Basware Portal. De oplossing is vooral geschikt voor klanten die geen geautomatiseerd factuurverwerkingssysteem hebben of (nog) niet in staat zijn om echte e-invoices te ontvangen.

Basware biedt hulp aan uw klanten en nodigt ze uit zich aan te melden op de portal indien ze dat nog niet gedaan hebben. Geregistreerde klanten ontvangen een notificatie e-mail wanneer ze nieuwe facturen van u ontvangen hebben. Ze beschikken over de flexibiliteit om deze facturen in PDF- of XML-formaat weer te geven, te sorteren, op te slaan en te downloaden. Factuurgegevens, regelitems en informatie over de geschiedenis van gebeurtenissen worden overzichtelijk en in leesbaar formaat weergegeven.

Betere samenwerking

De Basware Portal vergemakkelijkt de samenwerking met uw klanten. Ze kunnen eenvoudig vragen stellen en facturen bespreken via de portal, waardoor u snel kunt reageren op vragen of geschillen. Iedereen wordt op de hoogte gehouden over communicaties, dankzij de email notificatie aan de gespreksdeelnemers bij het posten van nieuwe reacties.

Betere transparantie: inzicht in de cashflow

Met de Basware Portal Receive-module krijgt u volledig inzicht in de status van al uw facturen voor een betere cashflowraming. U kunt al uw verzonden facturen in de portal bekijken, inclusief de facturen die als echte e-invoices naar klanten zijn verzonden en u ziet welke facturen geopend werden.

Met de Basware Portal Receive module kunt u e-invoices snel en eenvoudig naar alle klanten verzenden. U geniet van kostenbesparingen, beter inzicht in de cashflow en vlottere samenwerking met klanten.

Contacteer Basware voor meer informatie.

Krijg meer inzicht in de cashflow. Verlaag uw kosten aanzienlijk. Verzend vanaf dag één e-invoices naar al uw klanten. De Basware Portal biedt dit allemaal; snel en eenvoudig.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 
Klant succes

Toshiba bindt klanten en bespaart op AR kosten

E-invoicing  - bekijk de film