Facturen volgen

Relaties met leveranciers verbeteren

Stelt u zich eens voor dat het beantwoorden van leveranciersvragen over de betalingsstatus veel sneller verloopt. De crediteurenadministratie zou productiever zijn en zou zich beter kunnen concentreren op kernactiviteiten. U werkt efficiënter en de relaties met leveranciers verbeteren. Met de Basware Portal Track-service is dit alles nu realiteit. De leveranciers kunnen via deze oplossing de status van hun facturen realtime bekijken terwijl u ze verwerkt.

Basware Portal Track verhoogt efficiëntie

De Basware Portal for Tracking -module is ideaal voor grote bedrijven met veel kleine leveranciers en is zeer eenvoudig in gebruik. De service werkt met uw huidige factuurverwerkingssoftware, zodat er geen wijzigingen in uw huidige processen nodig zijn. U blijft zoals voordien facturen verwerken in uw AP-systeem en dankzij de Basware Portal Track kunnen uw leveranciers de status van hun facturen volgen in de Basware Portal.

De samenwerking tussen inkopers en leveranciers verbetert

De portal biedt leveranciers eenvoudige toegang. Aangezien ze de status van hun facturen in het factureringsproces kunnen bekijken, kunnen leveranciers hun cashflow beter voorspellen en beheren.

Het is een win-win oplossing voor zowel inkopers als leveranciers. Bespaar tijd en verbeter de efficiëntie met Basware Portal for Tracking.

Contacteer Basware voor meer informatie.

Voorzie uw leveranciers van realtime statusinformatie over facturen in het Basware Portal

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 
Klant succes

Automatische factuurverwerking resulteert in significante besparingen