Facturen verzenden

Klanten aansluiten en het versturen van elektronische facturen is vaak een complex gegeven, vooral wanneer u een een groot, wereldwijd klantenbestand hebt. Twijfelt u of u wel genoeg kennis hebt van e-invoicing zoals bv. formaatconverties, nieuwe klanten aansluiten of het leveren van een betrouwbare service? Maakt u zich geen zorgen: wij helpen u snel en eenvoudig over te stappen op elektronische facturatie vanaf de eerste dag, zodat u tegen aanzienlijk lagere kosten en met betere service e-invoices kan verzenden naar al uw klanten.

Een eenvoudige, flexibele oplossing die aansluit op wat uw klanten willen

Met 'eenvoudig' bedoelen we niet 'met weinig mogelijkheden'. We bedoelen hiermee dat u meteen alles in huis hebt wat u nodig hebt. De e-invoicingoplossing van Basware is integreerbaar in uw huidige facturatiesysteem, zodat u vanaf één locatie al uw verkoopfacturen elektronisch kunt verzenden. Het verzenden van facturen naar een klant gebeurt op basis van de mogelijkheden en vereisten van die klant, bijvoorbeeld rechtstreeks als factuur naar het factuurverwerkingssysteem of de ERP-oplossing van de klant, of naar de Basware Portal. Accepteert een klant geen elektronische facturen? Dan worden papieren facturen afgeleverd via de Printing Service.

Ontwikkel uw netwerk met actieve communicatie

Actieve communicatie is essentieel in een e-invoicing project, vooral tijdens de implementatie van de oplossing en het aansluiten van klanten. Met onze bewezen processen en hulpmiddelen zorgt u ervoor dat al uw klanten, ongeacht hun omvang, worden aangesloten. Zowel u als de klant plukken de vruchten van de e-invoicingservice van Basware.

Lokale ondersteuning voor wereldwijde activiteiten

Als het op facturatie aankomt, gelden er veel lokale wetten en richtlijnen. Om al uw klanten in uw systeem te kunnen opnemen, is het van essentieel belang dat u aan deze vereisten voldoet en ondersteuning biedt voor regionale normen en industriestandaarden op het gebied van e-invoiicing. Basware biedt oplossingen voor elektronische facturatie die voldoen aan de btw-regels van ruim vijftig landen en werkt samen met meer dan 160 serviceproviders  om zowel wereldwijd als lokaal de afleveringsmogelijkheden te maximaliseren.

Betrouwbare, geavanceerde service

Met e-Invoice van Basware profiteert u van:

  • één geïntegreerde oplossing waarmee u al uw facturen elektronisch verzendt
  • verschillende afleverkanalen naar uw klanten
  • een service voor het activeren van klanten
  • een archiefoplossing die voldoet aan btw-wetgeving
  • geavanceerde hulpmiddelen voor controle en rapportage
  • klantenservice
  • betrouwbare serviceverwerking: momenteel meer dan 50 miljoen transacties die ruim $ 420 miljard aan waarde vertegenwoordigen
  • onze kennis en expertise op het gebied van processen tot uw beschikking

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen uw klanten u al om elektronische facturen? Wilt u de kosten verlagen, de efficiëntie verhogen en meer inzicht krijgen in uw cashflow?

Elektronische facturen verzenden
Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 
Klant succes

Toshiba bindt klanten en bespaart op AR kosten

E-invoicing  - bekijk de film

E-facturen zijn eenvoudige facturen