De eenvoudigste manier van zaken doen

Description: 

Aankoop en verkoop zijn complexe aangelegenheden. Te complex. Om over de eindeloze papierwinkel nog maar te zwijgen. Geen wonder dat met zoveel taken, processen en partners bijna elke P2P-transactie gepaard gaat met inefficiëntie.

Aankoop- en financiële functies werken vaak in silo's. Ze communiceren niet en worden gehinderd door systemen en processen die niet afgestemd zijn op hun doelen. Toch staan ze voortdurend voor de uitdaging om kosten te reduceren en het maximum te halen uit hun relaties.

Wij, Basware, gaan tot het uiterste om de financiële processen te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Door middel van open, veilige, cloudgebaseerde purchase-to-pay- en e-invoicingoplossingen streven wij naar efficiëntere inkoop-, crediteuren- en debiteurenprocessen met een duurzame verbetering van uw bedrijfsresultaten.

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven vrij moeten zijn om veilig en efficiënt te ontdekken, te communiceren en te handelen, zonder grenzen. Ze moeten in staat zijn om doeltreffende, winstgevende zakelijke relaties op te bouwen en te onderhouden op basis van een wereldwijd open handelsnetwerk, waar alle partijen voordeel uit halen.

Ontdek onze oplossingen

Succes verzekerd met "best-in-class" diensten

  • Implementatie advies tijdens uw project en identificatie waardevolle opportuniteiten in uw financiële verrichtingen.

  • Met de Purchase to Pay-cloudoplossing van Basware kunt u uw belangrijkste financiële processen automatiseren. Software-as-a-Service (SaaS) biedt snelle ROI en hiermee kunt u tijd, kosten en resources.

Content Area 1: 

Industrieën & Sectoren - oplossingen voor specifieke behoeften

Basware streeft ernaar om elke klant te helpen succes te behalen. Van de grootste onderneming tot de kleinste leverancier: wij helpen bedrijven om nieuwe bronnen van efficiëntie aan te spreken en een groter inzicht in en controle over hun bedrijf te krijgen.

Sommige branches en sectoren zijn met name geïnteresseerd in het optimaliseren van hun purchase-to-pay automatiseringsprocessen. Basware heeft met hen samengewerkt om aangepaste oplossingen te creëren. Dat kunnen wij ook samen met u doen. 

Lees meer over oplossingen voor specifieke behoeften »