Onderzoeksrapport: ePayables 2014: De zoektocht

Share on:

Dit onafhankelijke, door Ardent Partners opgestelde onderzoeksrapport probeert een volledig, branchebreed overzicht te geven van de ontwikkelingen in de crediteurenwereld. Het rapport bevat ervaringen, prestaties en vooruitzichten van bijna 200 professionals op het gebied van leveranciersadministratie en financiën.

Vergelijk uw prestaties met de industrienormen. Lees wat de best presterende crediteurenafdelingen doen om beter te presteren dan de markt, en wat er nodig is om net zo goed te worden!

Onderwerpen in het rapport:

  • Een actueel overzicht van de wereld van de leveranciersadministratie: Een uitgebreid overzicht van de actuele situatie in de wereld en een overzicht van de factoren die bepalend zijn voor de prioriteiten en plannen voor dit jaar en de toekomst.
  • De status van ePayables: Het 'ePayables Framework' van Ardent Partners biedt u een duidelijk inzicht in uw activiteiten en helpt u nieuwe leveranciersprocessen te definiëren.
  • Prestaties van leveranciersadministraties: Vergelijk uw prestaties met de industriegemiddelden, lees welke meetgegevens u het best toepast en krijg inzicht in wat goed presterende afdelingen doen om beter te presteren dan de markt.
  • Strategieën voor succes: Ardent Partners deelt enkele strategieën en methoden voor leveranciersafdelingen die hun prestaties willen verbeteren en de waarde van hun departement binnen de onderneming willen transformeren.
Gelieve u te registreren om toegang te krijgen tot alle inhoud van het Basware Knowledge Center Download
Download