7 geheimen voor succesvolle e-inkoop

Share on:

Een handleiding voor succesvolle e-inkoop voor uw bedrijf

Alle bedrijven willen effectief kunnen beheren hoeveel - en bij wie - ze geld uitgeven. Hiervoor moeten ze degelijke interne controles opzetten, zorgen voor naleving van contracten en ongecontroleerde uitgaven binnen hun organisatie beperken. De beste oplossing voor de meeste bedrijven is het ontwikkelen van een speciale e-inkoopoplossing voor indirecte inkoop.

Maar hoe weet us zeker dat uw e-inkoopprogramma succesvol wordt?

Basware heeft in de afgelopen 30 jaar samengewerkt met duizenden organisaties in alle belangrijke markten en sectoren. Dit heeft ons geleerd wat wel (en wat niet) werkt bij het implementeren van e-inkoop binnen hedendaagse bedrijven. We de kritieke succesfactoren die elke dag terugkomen, samengevat in 7 geheimen voor succesvolle e-inkoop. Download uw gratis exemplaar.

" We hebben een nieuwe cultuur ingevoerd die is gericht op inkoop als een strategisch proces. Nu begint de strategische planning voor inkoop bij de aanvraagfase, en niet als reactie op de ontvangst van de factuur. Het brengt onze activiteiten naar een geheel nieuw niveau."

Zoltán Werle, Corporate Services Director, Hungarian Rail

Gelieve u te registreren om toegang te krijgen tot alle inhoud van het Basware Knowledge Center Download
Download