E-invoicing / E-billing : Entering a new era

Share on:

Met e-facturering (ook wel e-invoicing genoemd) worden blijvend nieuwe waardestromen gecreëerd

E-facturatie is een bekende technologie met ongeëvenaarde voordelen die resulteren in betere cashflow en hogere bedrijfsprestaties. Door een steeds sterker wordende business case is het meer en meer duidelijk dat e-facturatie de toekomst is.

Dit uitgebreide, 90 pagina's tellende rapport is samengesteld door onafhankelijk internationaal consultant op het gebied van e-facturatie: Bruno Koch. Het rapport bevat alle relevante informatie die u nodig hebt om uw e-facturatieprojecten succesvol te maken: feiten, kwalitatieve reviews, en evaluaties van en meer informatie over de producten die door toonaangevende providers van e-facturatie worden aangeboden.

Behandelde onderwerpen zijn onder andere:

  • De markt: betreft onder andere schattingen van marktvolume, redenen om van papier over te stappen op digitaal, marktmodellen, het internationale landschap en ondersteunende initiatieven.
  • Een nieuw tijdperk betreden: betreft onder andere markttrends, impact van overheidsinitiatieven, e-facturatie en verder en big data.
  • E-facturatie als een katalysator voor AP-automatisering
  • De business case voor e-facturatie
  • Bekende e-facturatie obstakels overwinnen
  • Kansen voor e-facturatie in een uitdagende markt: voor het terugdringen van de kosten, het verbeteren van de kostenelasticiteit en het verbeteren van het werkkapitaal
  • Casestudy's over e-facturatie

“Elektronische en geautomatiseerde factuurprocessen kunnen resulteren in een besparing van 60-80% vergeleken met traditionele papieren processen. Over het algemeen is de betaalt het project zich tussen 0,5 en 1,5 jaar terug… De opkomst van elektronische factuuruitwisseling en elektronisch archiveren van rekeningen/facturen is indrukwekkend, maar het potentieel is nog veel groter.” 

Gelieve u te registreren om toegang te krijgen tot alle inhoud van het Basware Knowledge Center Download
Download