E-facturatie naar de overheid

Share on:

Bent u klaar voor de verplichte overstap in 2017?

Vanaf 1 januari 2017 wil de overheid enkel nog werken met elektronische facturen.

Deze keuze heeft tal van voordelen voor bedrijven en overheid. Voor u, als leverancier is de e-facturatie een vereenvoudiging én een besparing. Bovendien is het voor de overheid, dankzij het elektronisch factureren, mogelijk haar betaaltermijn veel correcter na te leven. Dit is zonder twijfel voor bedrijven als het uwe een grote troef! Tot slot wil de overheid met dit project eveneens haar efficiëntie verhogen.

BASWARE kan u dan ook helpen om zo snel mogelijk van start te gaan met elektronische facturatie naar klanten want via het Basware Netwerk kunnen facturen niet alleen naar de overheid worden verstuurd, maar ook naar al u andere zakelijke en particulieren klanten.

Het is een kwestie van tijd vooraleer facturatie naar overheden dagelijkse business zal worden. Download daarom het ebook 'Making the paperless public sector a reality'.

Het nieuwe Basware ebook beschrijft de voordelen van e-invoicing naar de publieke sector. Contacteer ons voor meer info en onze oplossingen rond e-facturatie!

 

Gelieve u te registreren om toegang te krijgen tot alle inhoud van het Basware Knowledge Center Download
Download