Automatiseer uw crediteurenafdeling en stop de complexiteit

Share on:

Elke crediteurenafdeling die veel facturen verwerkt, heeft te maken met complexe processen.

Daar moeten we verandering in brengen. Laten we de zaken minder complex maken en tegelijkertijd een stuk efficiënter.

Intelligente factuurverwerking

Voor de meeste bedrijven die hun crediteurenadministratie volledig willen automatiseren, is papierloos werken de eerste stap. Zodra u dat bereikt hebt, ziet u onmiddellijk kansen voor een intelligenter, beter gestroomlijnd factuurverwerkingsproces. De software en diensten van Basware voor de automatisering van crediteurenadministraties bieden controle, inzicht en efficiëntie voor zowel grote organisaties als kleinere, groeiende ondernemingen.

Voordelen van Basware Accounts Payable Automation

  • Vergroot de transparantie en beheersing van geldstromen: krijg inzicht in en controle over de geldstromen binnen uw bedrijf;
  • Bespaar tot 90% van uw kosten voor factuurverwerking wanneer uw leveranciers u elektronische facturen sturen;
  • Voldoe aan de nationale en internationale wetgeving.

Een toonaangevend portfolio van oplossingen voor crediteurenadministraties:

Basware Invoice Pro voorziet in de behoeften van middelgrote en grote ondernemingen. Een degelijk en schaalbaar factuurverwerkingsproces dat voldoende flexibiliteit biedt binnen een raamwerk van best-practice toepassingen.

Basware Invoice Automation is ons meest populaire product. Het matcht facturen automatisch met orders en betaalplannen, waardoor u aanzienlijk kunt besparen.

Basware InvoiceReady™ biedt KMO's een volledige P2P-oplossing ter ondersteuning van de factuurverwerking , het aanmaken van inkooporders, onkostendeclaraties en betaalplannen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en vereist minimale configuratie.

Basware Enterprise Solutions worden afgestemd op uw unieke behoeften en specifieke vereisten. Het systeem wordt geïmplementeerd door ons team, met ruime praktijkervaring.  Zij helpen u met de installatie en inrichting, zodat u snel gaat genieten van de meerwaarde.

 
Basware, uw partner bij uitstek om veranderingen aan te pakken

Stap 1: Afscheid nemen van papieren factuurafhandeling. Basware ondersteunt u lokaal en wereldwijd met een 100% elektronische factuuroplossing. Dankzij de combinatie van e-invoicingportalen voor uw leveranciers, aangevuld met een wereldwijde service voor het scannen en aflezen van papieren documenten, ontvangt u al uw facturen elektronisch.

Stap 2: Intelligente factuurverwerking. Dankzij onze 27 jaar ervaring in de branche en duizenden klanten, hebben we een portfolio ontwikkeld met oplossingen die gebaseerd zijn op best practices. Welke oplossing sluit het beste aan bij uw behoeften? De omvang van uw organisatie, de complexiteit van uw IT-landschap en het aantal mensen, leveranciers en documenttypen waarmee u werkt, het zijn allemaal variabelen waar u (en Basware) rekening mee moet(en) houden. Samen komen we tot de beste keuze.

Stap 3: KPI's. Vermits de facturen elektronisch worden aangeleverd en verwerkt, beschikt u over een volledig online inzicht in al uw KPI's. Onderzoek heeft aangetoond dat u onmiddellijk zeer aantrekkelijke kostenvoordelen behaalt.