Leveranciers

Veel leveranciers nemen deze stap natuurlijk ook, omdat ze erkennen dat het tastbare, zakelijke voordelen zal opleveren en bovendien nieuwe kansen biedt.

Wat de reden ook mag zijn, het Basware Network is de oplossing.

Het Basware Network is een open, beveiligd zakelijk ecosysteem dat de complexiteit wegneemt uit B2B-transacties. Het systeem zorgt voor geoptimaliseerde verwerking van verkooporders en verkoopfacturen, Daarnaast zorgt het voor sterkere relaties met klanten en de verbetering van financiële prestaties. Ook betekent het dat leveranciers nu eenvoudig zaken kunnen doen met vrijwel elke klant, waar ook ter wereld.

Met het Basware Network maken we e-facturen eenvoudig. U kunt meteen de eerste dag al beginnen met het verzenden van e-facturen; via e-mail, portal, Virtual Printer of via directe integratie met uw factureringssysteem. Maak een keuze uit onze vooraf geconfigureerde pakketten waarmee u snel aan de slag kunt.

Voordelen voor leveranciers

  • Geen barrières om verbinding te maken met alle klanten (eenmalig registreren, wereldwijd handelen)
  • Realtime transparantie - samenwerken tijdens elke transactie in realtime
  • Snellere procesuitvoer, snellere betalingen, minder fouten
  • Nauwkeurigere cashflows
  • Beter inzicht in Order-to-Cash-cyclus, verlaagde DSO
  • Responsievere klantenservice en sterkere handelsrelaties
  • Snellere probleemoplossing via sociale samenwerking met behulp van tools die overeenkomst vertonen met uw favoriete social media-platforms
  • Minder impact op het milieu

En bekijk, omdat u ook klant bent van uw eigen leveranciers, eens onze Purchase-to-Pay-pakketten om te zien hoe wij u kunnen helpen de volledige cyclus van B2B-transacties te vereenvoudigen.

Elke onderneming wil de voorkeursleverancier zijn voor hun grootste en beste klanten. Tegenwoordig vragen steeds meer van deze klanten hun leveranciers om over te stappen op papierloze processen. Processen die aansluiten op hun eigen nieuwe systemen. De uitdaging is hoe dit zo snel en probleemloos mogelijk kan worden uitgevoerd.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft verschillende oplossingen voor verschillende bedrijven. We helpen u graag.

Icon: