SME

De B2B Cloud is anders. Ongeacht de grootte van uw bedrijf kunt u nu instappen op een open, veilig, zakelijk ecosysteem. Een systeem dat de verwerking van aankopen, facturen en uitgavendeclaraties stroomlijnt, met versteviging van uw zakenrelaties en verbetering van uw financiële situatie. In een omgeving waar u efficiënter handelt met klanten en leveranciers van elk grootte over de gehele wereld.

We hebben een aantal voorgedefinieerde oplossingen ontwikkeld die geschikt zijn voor de meest voorkomende uitdagingen waarmee groeiende bedrijven worstelen. In veel bedrijven worden bijvoorbeeld nog traditionele facturatiemethoden gebruikt en moeten de op papier gebaseerde, handmatige processen worden afgeschaft om de verwerking en betalingen sneller uit te voeren. Bedrijven krijgen ook de vraag van klanten om mee te stappen in het e-facturatie verhaal. InvoiceReady is ontwikkeld voor kleinere en middelgrote bedrijven en brengt de verschillende stappen van het factuurverwerkingsproces samen tot één gebruiksvriendelijke coudservice. Bekijk de volledige lijst met oplossingen op de pagina: Elektronische facturen verzenden met Basware.

Voordelen voor groeiende bedrijven

  • Efficiëntere processen, snellere betalingen en verbeterde geldstromen
  • Toegang tot toonaangevende processen vanaf dag één
  • De mogelijkheid om eenvoudige processen te automatiseren (bijvoorbeeld e-facturering)
  • Snelle implementatie en hoog rendement
  • Eenvoudig in gebruik, eenvoudig aan te schaffen, eenvoudig om voordeel te behalen
  • Mogelijkheden voor realtime statuscontrole, foutcorrectie en probleemoplossing
  • Te integreren in alle infrastructuren en back-ends

In het verleden konden enkel grotere bedrijven profiteren van moderne B2B-transacties vermits de nodige investeringen en infrastructuur toen duur waren. De opties voor kleinere, groeiende bedrijven betekenden onvermijdelijk een compromis waardoor slechts een fractie van de mogelijke waarde kon worden bereikt.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 
Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze RSS nieuws feed en blijf automatisch op de hoogte

Icon: