Multinationals

De ondernemingen van tegenwoordig komen om in papier; inkoopfacturen, overboekingen, afleverbevestigingen, afschriften, creditrapporten, facturen… ga zo maar door. Zelfs als we ons alleen richten op facturen, constateren we dat er ter wereld meer dan 150 miljard documenten per jaar worden uitgestuurd. Als we daar de rest erbij optellen, komen we in de buurt van twee miljard documenten; elke werkdag.

Maar verandering is moeilijk. Kostbare bestaande systemen. Afdelingssilo's. De globalisatie van uw leveranciers en klanten. Het draagt allemaal bij aan een veel te complex systeem.

Wij kunnen u helpen.

De B2B Cloud is een open, beveiligd zakelijk ecosysteem dat de complexiteit wegneemt uit B2B-transacties. Uw Purchase-to-Pay- en Order-to-Cash-processen worden geoptimaliseerd, de relatie met uw leveranciers wordt versterkt, de klantenservice wordt verbeterd en uw financiële prestaties gaan er sterk op vooruit. Ook kan het naadloos in uw huidige ERP- en boekhoudsystemen worden geïntegreerd, zodat u kunt profiteren van alle voordelen zonder de risico's.

U kunt kiezen uit een oplossing op locatie of een gehoste oplossing (of een combinatie). Kies uit de vooraf gedefinieerde configuraties of laat ons een aangepaste oplossing ontwerpen die voldoet aan uw individuele behoeften. En, indien u het nodig hebt, staat ons professionele servicesteam klaar om u te helpen met het optimaliseren van uw processen.

Voordelen voor grotere organisaties

  • Significante verbetering van efficiëntie door het direct uitbannen van papiergebruik
  • Beter overzicht over geldstromen en werkkapitaal, verbeterde budgetering
  • Meetbaar kostenbeheer en sterker risicobeheer
  • Geoptimaliseerde betalingsschema's en -kortingen
  • Betere en sterkere relaties tussen leverancier en klant
  • Realtime samenwerking tussen handelspartners
  • Minder impact op het milieu

Bijna elk bedrijf ter wereld wordt geconfronteerd met uitdagingen rondom procescomplexiteit. Het komt voor in elk aspect van zakendoen met andere bedrijven. Het zorgt ervoor dat u traag wordt, beperkt de controle en kost geld.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 
Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze RSS nieuws feed en blijf automatisch op de hoogte

Icon: