Industrieën & SectorenOplossingen voor specifieke behoeften

Body: 

Basware streeft ernaar om elke klant te helpen succes te behalen. Van de grootste onderneming tot de kleinste leverancier: wij helpen bedrijven om nieuwe bronnen van efficiëntie aan te spreken en een groter inzicht in en controle over hun bedrijf te krijgen.

Alle bedrijven, ongeacht de industrie of sector, kunnen genieten van geautomatiseerde financiële processen. De keuze van een financiële softwareoplossing hangt af van de omvang van het bedrijf, de bedrijfsstructuur, het wereldwijde bereik en de industrie waarin het bedrijf actief is.

Title: 
Kant-en-klare oplossingen voor het MBK, maatwerkoplossingen voor multinationals

Content: 

Kleine en middelgrote bedrijven zien de waarde van geautomatiseerde factuurverwerking in, maar velen worstelen met het vinden van een oplossing die aansluit bij hun omvang en hun behoeften. Daarom heeft Basware kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke, cloudoplossingen ontwikkeld, speciaal voor het MKB.

Grote ondernemingen hebben daarentegen vaak te maken met complexe financiële processen en veranderende structuren die automatisering tot een uitdaging maken. Zij komen verder metonze maatwerkoplossingen. Basware biedt een unieke combinatie van een wereldwijd netwerk, geavanceerde innovatie en 30 jaar ervaring.

 • Publieke sector e-facturen

  Lees meer over hoe overheden wereldwijd het gebruik van digitale facturen steeds verder gaan verplichten om zo kosten te verminderen, btw stromen beter in kaart te brengen en fraude te minimaliseren. Op deze pagina houden we u zoveel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

  link
 • Shared Service Centers

  Het is een bewezen feit dat Shared Service Centers(SSC's) voordeel kunnen leveren qua kosten, kwaliteit, productiviteit en klantenservice. 

  link
 • Solutions for enterprises

  Basware-oplossingen voor grote bedrijvenvereenvoudigen complexe financiële processen, verbeteren de samenwerking en verminderen de bedrijfskosten van ondernemingen in de hele wereld

  link

Title: 
Branchespecifieke Basware-oplossingen

Content: 

Sommige branches en sectoren zijn met name geïnteresseerd in het optimaliseren van hun purchase-to-pay automatiseringsprocessen. Basware heeft met hen samengewerkt om aangepaste oplossingen te creëren. Dat kunnen wij ook samen met u doen. 

 • http://nl.basware.be/sites/default/files/Cars.jpg
  Automotive industry

  Basware is 's werelds toonaangevende leverancier van e-facturerings- en purchase-to-pay-oplossingen voor de auto-industrie. Duizenden leveranciers en producenten in de auto-industrie, waaronder Audi, BMW, Daimler, MAN en Volkswagen, gebruiken dagelijks het Basware Network voor het uitwisselen van elektronische facturen en andere supply chain documenten.

  Read More
 • http://nl.basware.be/sites/default/files/icon-Receiving-E-invoices.png
  Business Process Outsourcing

  Met Basware kunt u uw concurrentiepositie van uw Business Process Outsourcing (BPO) vergroten en garanderen dat u uw BPO-klanten waarde levert gedurende de periode. 

  Read More

Knowledge center title: 
U vindt meer informatie over Basware-oplossingen in het Kenniscentrum