Connected Commerce

Het grootste open commerce-netwerk van actieve kopers en verkopers - Ons Open Commerce-netwerk is actief in meer dan 100 landen en verbindt meer dan 800.000 bedrijven. Het Basware Network stroomlijnt de complexiteit van internationaal zaken doen en maakt de samenwerking mogelijk die uw bedrijf nodig heeft om concurrentieel te blijven.

Onmiddellijke samenwerking - Al uw leveranciers en klanten kunnen onmiddellijk en moeiteloos geactiveerd worden in het Basware Network. U kunt gebruik maken van diverse portals, virtuele printers en volledig geïntegreerde connecties zodat u onmiddellijk kan genieten van de uitwisseling van elektronische transacties met al uw handelspartners.

Eenvoudige installatie - De combinatie van een cloudgebaseerd platform en de meer dan 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat Basware best-in-class processen heeft ontwikkeld, die voordelen biedt aan alle betrokken partijen. De ongeëvenaarde expertise op gebied van B2B-transacties -  die zich uitstrekken over meerdere fiscale en reglementaire omgevingen - zorgt voor best practice procedures die uw volledige handelslevenscyclus optimaliseren.

Vrijheid van handelen – Op het Basware Network is iedereen van harte welkom om zaken te doen. Geen beperkingen. Geen dure abonnementen. U zit nergens aan vast. De naadloze verbinding met meer dan 150 internationale e-invoicingplatformen maakt het het grootste interoperabiliteitsnetwerk ter wereld.

Het Basware Network is hét platform voor kopen en verkopen via het net. Kopers en verkopers uit alle werelddelen komen samen in een omgeving ontworpen om zakelijke processen sneller, eenvoudiger en winstgevender te maken voor alle betrokkenen.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: