Beter kopen

Efficiënte automatisering van crediteurenadministratie - 100% elektronische facturatie zorgt voor meer eenvoud, snelheid en nauwkeurigheid in uw financiële transacties. Met automatische factuurverwerking kunt u 95% besparen op de kosten van het verwerken van een papieren factuur.

Samenwerking tijdens inkoop - 100% overzicht van alle categorieën voor optimale beheersing van alle kosten waarbij wet- en regelgeving en kostenefficiëntie voorop staan. De gebruiksvriendelijke oplossingen omvatten lifecyclebeheer van contracten, diensten voor catalogusbeheer en e-procurement processen waardoor de acceptatie door de eindgebruiker op een zeer hoog niveau komt.

Eenvoudige analyse van Purchase-to-Pay - 100% transparantie in alle kosten biedt u praktisch inzicht in uw uitgaven: waar, aan wie en of de uitgave te herhalen is. U kunt alle uitgaven, inkopen en overzichten voor crediteurenadministratie op een verbluffende manier inzichtelijk maken en delen op meerdere toestellen. Zo hebben de gebruikers alle gegevens in handen om de juiste financiële beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

's Werelds grootste actieve open commerce-netwerk - Kopers kunnen samenwerken met meerdere leveranciers via het Basware Network. U hebt snel en eenvoudig toegang tot een wereldwijde community van leveranciers waardoor u vanaf het eerste ogenblik snel contact kunt leggen en transacties efficiënt, elektronisch en volgens de (internationale) wet- en regelgeving kunt afhandelen.

Met de oplossingen voor Purchase-to-Pay en e-invoicing wordt de perfecte omgeving gecreëerd voor best-practice inkopen. Onze cloudgebaseerde oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en te gebruiken door alle types bedrijven, van kleine ondernemingen tot grote organisaties. Door gegarandeerde integratie, nauwere samenwerking en praktisch toepasbare rapportages kunnen gebruikers op alle niveaus binnen de organisatie snellere en betere beslissingen nemen.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: