Basware Network

Al meer dan 10 jaar heeft Basware systematisch gewerkt aan het opbouwen van een netwerk om zoveel mogelijk internationale e-invoicing netwerken met elkaar te verenigen in één ecosysteem. Vandaag telt het Basware Network meer dan 160 internationale netwerken en brengt op deze manier meer dan 900.000 bedrijven met elkaar in contact. Dit maakt het Basware Network het grootste open netwerk ter wereld. En het netwerk blijft groeien: klanten van Basware zijn actief in meer dan 100 verschillende landen en wisselen jaarlijks meer dan 50 miljoen transacties met elkaar uit binnen het netwerk.

het Basware Network biedt Basware klanten de volgende voordelen:

  • Eén centraal toegangspunt met wereldwijd bereik voor al uw facturen en inkoopberichten
  • Eenvoudige en flexibele opties voor al uw klanten en leveranciers
  • Overzicht en controle over uw facturen en bestelopdrachten, met diverse aanvullende services die het uitwisselen van transacties kunnen aanvullen

De kracht van open interoperabiliteit

De ware kracht van het Basware Network ligt in het bereik, met aan de basis onze filosofie van openheid en interoperabiliteit. Dit maakt ongekende groei mogelijk.
Een voorbeeld: Als elk netwerk voor e-facturatie binnen het Basware Network 10 nieuwe klanten aantrekt, betekent dit dat er dus automatisch 1600 nieuwe bedrijven - leveranciers en inkopers - met elkaar verbonden worden via het ecosysteem. Hierdoor worden diverse nieuwe mogelijkheden gecreëerd, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze partners en providers van andere e-facturatienetwerken.

Partners genieten van de volgende voordelen:

  • Uw klanten hebben via u toegang tot een wereldwijd netwerk van handelspartners
  • Maximale transactiemogelijkheden dankzij onze open en transparante informatie-uitwisseling en activeringsconcepten
  • Services met meerwaarde als aanvulling op het transactienetwerk

Wil u partner worden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het Basware Network is een open ecosysteem dat wereldwijde 'online transacties' mogelijk maakt voor alle bedrijven, inkopers, leveranciers en partners. U hebt, als Basware klant, slechts 1 centraal toegangspunt voor al uw in- en verkoopfacturen. Bovendien kunnen ook bestelbonnen via elektronische weg uitgewisseld worden met uw handelspartners.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: 

De Basware Network video