Basware Network

Beter kopen met oplossingen voor Purchase-to-Pay en e-invoicing. Basware zorgt voor de transparantie, de controle en het naleven van interne en externe regelgeving die nodig zijn om uw strategieën voor inkoop en crediteurenadministratie te optimaliseren. In combinatie met het grote gebruiksgemak zorgt dit voor maximale productiviteit en optimale kostenbeheersing. Tegelijkertijd beschikt u over praktisch inzicht in de prestaties van de financiële processen binnen uw organisatie.

Beter verkopen dankzij oplossingen voor Order-to-Cash en e-invoicing. Basware versnelt de processen voor verkoop en facturatie waardoor u uw geld sneller ontvangt. Samen met de verbeterde catalogi en communicatieopties binnen een wereldwijd netwerk van actieve kopers zorgt deze versnelling voor nieuwe bronnen van inkomsten, betere cashflow-voorspelling en verhoogde winstgevendheid.

Connected Commerce door samenwerking op het Basware Network. Tools voor eenvoudige connectie en diensten voor wereldwijde activatie leiden tot betere en intensere handelsrelaties tussen kopers en leveranciers, waar ter wereld ze zich ook bevinden. In 2012 werden meer dan 34 miljoen Purchase-to-Pay-transacties uitgevoerd op  het Basware Network door meer dan 800.000 actieve kopers en verkopers in meer dan 100 landen.

Wij geloven dat alle bedrijven kunnen profiteren van betere verbinding met hun leveranciers en klanten. Van verkopers tot afnemers, Basware brengt bedrijven samen in 'connected commerce', voor meer gemak en hoger rendement. Basware vereenvoudigt de processen rondom inkoop, crediteurenadministratie en facturatie resulterend in beter beheer, meer efficiëntie en gestroomlijnde cashflows.

Right sidebar blocks: 
Bestel nu

Basware heeft oplossingen voor elk type bedrijf. We helpen u graag.

Icon: