Alusta Platform

Alusta ('platform' in het Fins) biedt een oplossing voor bovengenoemde en veel andere uitdagingen. De oplossingen van Basware werken via dit platform.

Alusta combineert de nieuwste cloud-, sociale, mobiele en slimme analytische technologieën, zodat bedrijven kritieke Purchase-to-Pay- en Order-to-Cash-processen eenvoudig, snel en kostenefficiënt kunnen ontwikkelen, implementeren en uitrollen binnen de gehele onderneming.

Alusta helpt organisaties bij het optimaliseren en versnellen van miljarden interacties, transacties en relaties die de basis vormen van wereldwijd zakendoen, elk uur, elke dag.

Alusta is schaalbaar, waardoor een onbeperkt aantal inkopers en leveranciers verbonden kan worden met handelspartners en klanten wereldwijd, ongeacht het aantal financiële transacties ze willen creëren en uitvoeren. De uitmuntende beveiliging zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen financiële transacties kunnen uitvoeren of kunnen werken met de bijbehorende transactiedata.

We hebben Alusta zó ontworpen, dat u eenvoudig:

  • zeer verschillende processen en gegevens kunt integreren, zonder back-end- en financiële systemen te moeten vervangen;
  • een onbeperkt aantal transacties zoals facturen en bestelbonnen tussen verschillende landen kunt verwerken, waarbij de lokale regelgeving gegarandeerd wordt nageleefd;
  • beschikking hebt over toegankelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen die u helpen de hele keten te stroomlijnen.
  • kunt beginnen met het optimaliseren van een deel van het proces, en de optimalisatie in de loop van de tijd, stap voor stap kunt uitbreiden. Of u start meteen met de optimalisatie van het hele proces van A tot Z. U kunt het inrichten en uitrollen zoals u wilt, – we noemen dat 'proces als service'.

Lees hoe het werkt

Financiële- en ERPsystemen die totaal niet op elkaar lijken, verschillende gegevensindelingen, incompatibele bedrijfsprocessen, complexe financiële richtlijnen en belastingregels. Deze en vele andere problemen zorgen voor extra kosten, inefficiëntie en fouten in de financiële processen die de B2B-relaties ondersteunen.

Right sidebar blocks: 
De voordelen van Alusta

Meer informatie over de elementen van Alusta.

Download e-book

De zen van het B2B-eBook.

De Basware Network video