Basware oplossingenvoor grote bedrijven vereenvoudigen complexe financiële processen

Body: 

Basware-oplossingen voor grote bedrijvenvereenvoudigen complexe financiële processen, verbeteren de samenwerking en verminderen de bedrijfskosten van ondernemingen in de hele wereld

Stroomlijn uw interne inkoop- en factuurprocessen. Versnel externe transacties en betalingen met handelspartners via het Basware Network.

Voor grote ondernemingen is inzicht in geldstromen en het beheer van werkkapitaal als gevolg van veranderende bedrijfsstructuren en vluchtige markten superkritisch geworden. Het beheersen van de bedrijfskosten is essentieel. Organisaties overal ter wereld proberen de operationele kosten te verlagen, personeelsuitgaven in te dammen, de vraag te beheersen, leveranciers- en klantrelaties te verbeteren en de nauwkeurigheid van financiële voorspellingen te verhogen. Tegelijkertijd zijn ze op zoek naar meer flexibiliteit en efficiëntie bij hun grensoverschrijdende activiteiten.

Grote ondernemingen zien hun leveranciers als bron van innovatie en concurrentievoordeel. Bedrijven creëren handelsnetwerken om het proces van het lokaliseren, zakendoen en samenwerken met leveranciers en handelspartners te vereenvoudigen, zonder bang te hoeven zijn voor de complexiteit die inherent is aan internationale handel.

Waarom ondernemingen met Basware werken

Basware werkt samen met ondernemingen over de hele wereld voor de automatisering van crediteurenadministratie-, e-inkoop- en e-factuurprocessen. 

Wij bieden een unieke combinatie van 25 jaar ervaring met de automatisering van financiële processen, een internationaal netwerk en geavanceerde, toonaangevende technologische innovatie. Met onze Purchase-to-Pay (P2P)- en Order-to-Cash (O2C)-oplossingen, gecombineerd met het Basware Network, profiteren onze klanten van echte financiële samenwerking tussen meerdere ondernemingen.

Met de oplossingen van Basware kunnen ondernemingen:

  • Financiële processen stroomlijnen door de hele transactiecyclus
  • Financiële activiteiten automatiseren op het gebied van crediteuren-, debiteuren-, inkoop-, reis- en onkostenbeheer
  • Effectief samenwerken bij alle leveranciers- en klanttransacties en -relaties 
  • Volledig inzicht, controle en compliance bereiken over alle uitgaven
  • De efficiëntie van processen verbeteren en de operationele kosten significant verlagen
  • Medewerkers vrijmaken zodat zij zich op hoogwaardige activiteiten kunnen richten om de cashflow te stimuleren

Aan de slag gaan met Basware is eenvoudig

Vervang kostbare, handmatige processen door snelle, foutloze, papierloze processen. Behoud de systemen en gegevens waarover u al beschikt, maar laat ze harder en slimmer voor uw bedrijf werken.

De softwareoplossingen van Basware zijn van de grond af ontwikkeld om de inherente complexiteit aan te pakken die moderne ondernemingen ervan weerhoudt om echt waarde te putten uit hun handelsrelaties. 
Lees meer over onze oplossingen

of neem contact met ons op voor meer informatie.

Uit de Basware blog

Zo gaat het in zijn werk:

Geoptimaliseerde financiële processen

Ondernemingen gebruiken onze oplossingen voor het optimaliseren van purchase-to-pay- en order-to-cash-werkstromen. Het resultaat? Directe resource-efficiëntie en een snelle ROI, die worden bereikt door flexibele financiële processen, volledig inzicht in de uitgaven en een verbeterd cashflowbeheer. Basware combineert sociale, mobiele, analytische en workflowtechnologieën om interne financiële processen in lijn te brengen. Dit leidt tot aanzienlijke en duurzame vormen van efficiëntie en kostenbesparingen.

Cloudoplossingen op ondernemingsniveau

Vanaf dag 1 kunnen klanten beginnen met het vereenvoudigen van financiële processen door één enkel proces of meteen de gehele inkoop- en verkoopcyclus te automatiseren. De flexibele oplossingen van Basware zijn eenvoudig te integreren met complexe financiële omgevingen en multicompany structuren. De oplossingen stellen kopers en verkopers in staat om controle te houden over alle inkoop- en factuurtransacties met vanuit een somgeving.

Open transactiesysteem gebaseerd op samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat ondernemingen vrij moeten zijn om veilig en efficiënt –maar vooral grenzeloos  zaken te doen. Daarom hebben we het Basware Network opgezet.

Het Basware Network brengt ondernemingen en hun leveranciers samen via een open en beveiligd netwerk met 100% elektronische transacties. Dit systeem kan worden geschaald om ruimte te bieden aan alle interacties, transacties en relaties die ten grondslag liggen aan de handel tussen kopers en verkopers. Onze klanten werken samen, komen met elkaar in contact en doen zaken via het Basware Network om direct kostenbesparingen, procesverbeteringen en praktische inzichten in financiële gegevens te realiseren die effectievere betalingsstrategieën mogelijk maken.

Knowledge center title: 
U vindt meer informatie over Basware-oplossingen in het Kenniscentrum