Sluit u aan op het netwerk

basware network
Body: 

Het Basware Network maakt het verzenden en ontvangen van facturen gemakkelijk. Sluit u vandaag nog aan en geniet van de vele voordelen: snellere processen, snellere betalingen, minder fouten, lagere bedrijfskosten en een beter gestroomlijnd proces.

Wanneer u zich aansluit op het netwerk, kunt u uw handelspartners opzoeken, contact leggen en zichtbaar worden voor potentiële klanten. Binnen het netwerk verzenden en ontvangen organisaties documenten, creëren ze facturen en creditnota's en wisselen ze eCatalogi uit. Beheer uw leveranciersdata, verbind met handelspartners, creëer betaalschema’s en pluk de vruchten van financing services, welke u helpen cashflow beheer te verbeteren.

Sneller betaald worden

Wil u sneller betaald worden? Verzend uw facturen dan als e-invoices. Klanten ontvangen uw facturen rechtstreeks in hun systeem, kunnen deze sneller goedkeuren - wat vroegere betaling mogelijk maakt. Het Basware Network verbindt u met meer dan 1 miljoen bedrijven en overheden wereldwijd.

Bouw een netwerk op

Wanneer u zich aansluit op het Basware Network, sluit u zich aan bij het grootste open handelsnetwerk ter wereld. We bouwen al meer dan tien jaar aan connecties tussen ons netwerk en meer dan 200 andere B2B-netwerken en leveranciers van e-invoices. Hierdoor bent u verbonden met alle organisaties op al deze netwerken en vice versa. Door deze interoperabiliteit tussen de netwerken, kunt u gemakkelijker een connectie maken met uw handelspartners en zij met u.

Het Basware Network is een open network dat toegang biedt tot alle bedrijven – inkopers, verkopers en parteners – en ze laat profiteren van mondiale “ connected commerce”. Dit is het grootste open netwerk ter wereld en biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw klanten en leveranciers te identificeren, met ze te verbinden en een samenwerking op te bouwen, waar ook ter wereld – zo transformeert u de wijze waarop u inkoopt, verkoopt en uw kapitaal beheert.

De voordelen van het Basware Network

Wereldwijd bereik met één enkele verbinding: Sluit u aan op het Basware Network en wissel onmiddellijk berichten uit met uw handelspartners wereldwijd

Inzichtbaar en controle: Beheer al uw verkoopfacturen, inkoopfacturen en aankooporders op één plaats: compleet inzicht in en controle over uw belangrijke financiële processen.

Onmiddellijke samenwerking: Onze portal-weergaven, dashboards en gemakkelijke verbindingsapps maken snelle, efficiënte en compliant elektronische transacties mogelijk

Eenvoudige installatie: Basware heeft een ongeëvenaarde expertise in het vereenvoudigen van B2B-handel. We maken e-invoicing tussen complexe belasting- en regelgevende omgevingen mogelijk, met ingebouwde processen volgens best practices waardoor de levenscyclus van uw totale handel wordt geoptimaliseerd.

Vrijheid van handelen: Het Basware Network is echt open - er bestaan geen dure lidmaatschappen, onredelijke kosten of verplichtingen voor deelnemers. Sluit u eenmaal aan en u kan overal handel drijven.

Formaatconversie: We converteren automatisch meer dan 60 verschillende factuurindelingen naar het formaat die uw handelspartner wenst. Op vergelijkbare wijze worden facturen en bestellingen die naar u worden verzonden, geconverteerd naar het formaat van uw keuze.

Download het Basware Network factsheet »

Diensten op het nerkwerk

* aangeboden aan onze e-invoicing klanten

Nuttige links:

Bekijk onze lijst met partnernetwerken

Raadpleeg onze lijst met meer dan 180 e-invoicingnetwerken die deel uitmaken van het Basware Network. Klanten van Basware hebben naadloos toegang tot alle bedrijven op deze partnernetwerken. Bekijk de lijst met partnernetwerken >>


Bent u een e-invoicing network provider en wil u zich aansluiten bij het Basware Network?

Contacteer ons. We zijn steeds op zoek naar nieuwe e-invoicing- en zakelijke netwerkpartners die we kunnen toevoegen aan ons wereldwijde netwerk – zodat we onze klanten wederzijdse voordelen kunnen bieden. Contacteer ons >>

eBoek: 6 stappen naar succesvol e-factureren

Dit eboek helpt u uw weg te vinden in de wereld van e-facturen. U leert wat de impact op iw organisatie kan zijn en helpt u met de transformatie van uw proces

Download 6 stappen naar succesvol e-factureren »

Het Billentis Rapport 2016

Vind alle noodzakelijke informatie over een succesvol e-factuur project in dit handzame rapport: feiten, kwalitatieve reviews, evaluaties en details over het portfolio van de meest vooraanstaande leveranciers van e-factuuroplossingen. Dit rapport is samengesteld door Bruno Koch, dé onafhankelijke, internationale e-factuur expert.

Download het Billentis Rapport »

 

Uit de Basware blog

Knowledge center title: 
Meer informatie vindt u in het Kenniscentrum van Basware